Terlobih dulu topung dan bahan yang lain di uli dalam Noxxa BM. Dah siap uli canaikan doh lopeh tu lotak an dokek ketam karipap..boto tak namo tu...pedulik la kan, yang ponting tu acuan ehh..
maso BM tongah uli masak inti tu. 2 @ dalam 1 kan copek kojo .
Ini hasil ehh...Karipap Inti Kontangg.
Ni pun samo,goreng separuh masak dah sojuk bungkus plastik masuk dalam freeze..jadi frozen. Banyak nih 33 biji nak makan..Stanby kalo-kalo ado tetamu, sonang kan?
Karipap ni di buek sehari sobolum HARGA kuih naek jadi RM0.50 sebijik yang inti nya ,nauzubillah lah kan..
Buek sendiri puas hati...Terbaekkk!!
Sape nak beli karipap frozen pun boley..dibuka untuk tempahan..10 bj = RM 3.50
Sapo-sapo brminat nak boli copek kol ese..nti ese ajar cam no nak guno.
ReplyDelete